14 iul. 2009

Stirea Zilei: Comsomoliştii au refuzat invitaţia tinerilor PLDM de a participa la dezbateri publice pe marginea evenimentelor din aprilie

Liderii Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova au venit la sediul central al Partidului Comuniştilor pentru a înmâna invitaţia la dezbateri publice adresată comsomoliştilor.
Aceştia au fost întâmpinaţi la poartă de către vicepreşedintele Parlamentului, comunistul Grigore Petrenco, iar un răspuns oficial la invitaţia liberal-democraţilor a oferit însuşi Mark Tkaciuk, ideologul principal al PCRM.
“Această invitaţie este adresată Organizaţiei de Tineret a PCRM. Invităm la o dezbatere publică pentru duminică, 19 iulie, orele 11:00, la intrarea în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”, cu tematica “Adevărul din 7 aprilie”. Aşteptăm un răspuns până joi”, i-a spus lui Tkaciuk liderul Organizaţiei de Tineret a PLDM, George Mocanu.
“Un subiect foarte actual. Dar, tinerii noştri vor participa la dezbateri cu liderii partidului vostru. Iar voi trebuie sa faceţi dezbateri cu liderii voştri de ce nu sunteţi în lista PLDM”, a spus Tkaciuk, precizând ca tinerii liberal-democraţi vor primi şi un refuz în scris, dacă vor dori.
Precizăm că membri ai Organizaţiei de Tineret a PLDM se regăsesc în lista candidaţilor formaţiunii pentru alegerile anticipate din 29 iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu