12 iul. 2009

Tinerii liberal democraţi cheamă organizaţia de tineret a PCRM la dezbaterea publică „Adevărul din 7 aprilie”



Campania de informare „Adevărul” lansată de Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova la 26 iunie, cu scopul de a informa cetăţenii despre evenimentele care au avut loc în ţară după alegerile din 5 aprilie, a ajuns pînă acum în 26 de raioane şi 360 de sate din Republica Moldova.
Tinerii liberal democraţi au avut numeroase întîlniri cu cetăţenii, în cadrul cărora au povestit adevărul despre guvernarea comunistă, demonstrînd prin probe documentare şi video cum au fost deturnte protestele paşnice din 6 aprilie şi atrocităţile la care au fost supuşi tinerii de către regimul Voronin.
Cetăţenilor le-au fost demonstrate filmele documentare realizate de PLDM: „Cine iubeşte Moldova”, „Cutia neagră a Moldovei” şi „Agonia surzilor”, care relatează adevărul despre regimul comunist, despre modul în care instituţiile statului, poliţia, procuratura, SIS-ul umilesc şi torturează cetăţenii nevinovaţi, dar şi felul în care presa afiliată puterii dezinformează şi manipulează opinia publică.
Ca urmare a discuţiilor purtate în cadrul Campaniei de Informare „Adevărul”, a faptului că cetăţenii Republicii Moldova sunt dezinformaţi, manipulaţi şi înfricoşaţi, Organizaţia de Tineret a PLDM a adresat o invitaţie Organizaţiei de Tineret a Partidului Comuniştilor, pentru a ieşi într-o dezbatere publică cu tema „Adevărul din 7 aprilie”. Dezbaterea ar urma să se desfăşoare într-un loc public, la care să aibă acces toţi doritorii, în forma unui dialog constructiv, în interesul cetăţeanului şi cu prezenţa mijloacelor de informare în masă. Invitaţia şi regulamentul dezbaterilor vor fi transmise Organizaţiei de Tineret a PCRM luni, 13 iulie, la ora 11.00.
Cei peste 1.200 de voluntari antrenaţi în cadrul Campaniei de informare „Adevărul” îşi propun să ajungă în circa 1000 de localităţi ale Republicii Moldova.

Surse:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu